Den här gången förvandlades förrätten till uppskattad mingelmat istället. En förrätt jag minns från när jag växte upp är avokadoskal fyllda med just avokado och färskost
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Skrapet från stolar som ekar i den stora matsalen. Och de gula som skymtar i mitt mos är inte smör, även om det hade kunnat varit en fullt rimlig gissning, utan det är kålrot i potatismoset
Med vin, god mat och goa tjejer. Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag
Jag gillar matsom sköter sig själv. Ofta kan det ta lite tid att förbereda, men när man väl har gjort det kan man göra något annat medan maten sköter sig själv i ugnen
Förra årets som torkade på ett myggfönster framför en värmepump har en helt annan färg och storlek. Hade nog lite för hög värme när jag påbörjade torkningen av trattkantarellerna i varmluftsugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.