Blanda ihop tandooripasta med grädde i en påse. Marinera kycklingen minst i 30 min. Lägg kycklingen och marinaden i en lergryta (Går bra med gratängform med lock)
Yoghurtmarinerad kycklingfiléHetta upp olja, sweet chilisås, japansk soja och vitlök innan grönsakerna tillsättsMorötter, paprika, broccoli, vårlök och vitlök wokas i olja och sweet chili
Servera tandoorikycklingen tillsammans med dipp, ris och broccoli. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Kyckling. Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, ingefära och salt med creme fraiche i en stor bunke
Yoghurtmarinerad kyckling. Vi hade några härliga gäster på besök och bestämde oss för att grilla. Deras 3,5 år gamla dotter är en mycket bestämd dam som vet vad hon tycker om och vad hon inte tycker om
TANDOORIKYCKLING. Kyckling som fått gosa till sig i kryddig yoghurtmarinad. Det är verkligen jättegott. En smakrik vardagsrätt som denna kan får den gråaste torsdag att kännas som lördag i Bombay (inte för att jag varit där men, ni fattar)
1. Tänd grillen eller sätt ugnen på 225 grader. koka riset. putsa lårfilérna. lägg dem i en plastpåse och blanda ner tandooripastan, se till att allt blandas väl
Tillagning. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Kyckling. Blanda ihop garam masala, spiskummin, koriander, chilipulver och salt med yoghurt i en stor bunke
Ett av de bästa sätten att tillaga kyckling på är definitivt när man marinerar filéerna i youghurt. Kycklingen blir helt otroligt mör och saftig, det är knappt så att man tror att det är kyckling när man tar en tugga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.