I indisk matlagning är det vanligt att marinera kyckling i yoghurt. Potatissallad med pepparrot. Yoghurten bidrar till att göra kycklingköttet mört och saftigt
YoghurtmarineradkycklingfiléHetta upp olja, sweet chilisås, japansk soja och vitlök innan grönsakerna tillsättsMorötter, paprika, broccoli, vårlök och vitlök wokas i olja och sweet chili
Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning
Lägg kycklingen i en medelvarm stekpanna tillsammans med fisksås, limesaft, socker samt chiliflakes. Finhacka kycklingen så den blir som väldigt grov färs
Servera tillsammans med pasta, potatisgratäng eller liknande och t. Ett av de bästa sätten att tillaga kyckling på är definitivt när man marinerar filéerna i youghurt
e kycklingben. Jag tycker det här med dressingar är lite svårt ibland, särskilt vinägretter. ( Då är lättare med krämiga dressingar eftersom måtten på det man har i ofta inte är lika viktigt utan det är lättare att hitta balansen
Vill du göra den helt vegetarisk ersätter du kycklingenmed mera grönsaker eller ev quorn. Strimla kycklingfilén, ansa och skiva champinjoner, chili och purjo tunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.