Stek kycklingen i lite olja och krydda med salt, vitpeppar och ingefära. Tillsätt övriga ingredienser vart efter du skär till dem, tillsätt persiljan sist och låt sedan alltsamman steka ihop i ca fem minuter
Wokad kycklingmed strimlade grösnaker och kall limesås. Jag gör det nu, men håll till godo med en fantastiskt god wok med strimlade grönsaker ochkyckling
Jag använde det som fanns hemma och marinerade en kycklingfilé som jag serverade med en god nudelssallad samt en limesås som passade utmärkt till både kycklingoch nudlar
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Rotsaker tillsammans medkycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med rotsakerna i grova bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.