Vem har sagt att glass måste vara onyttigt. Jag har hittat på en version som är nyttig, god och tillochmed skulle passa som protein tillskott efter träning, det ni
Måste allt ta och göra lite yoghurtglass med citron också. Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Har man väl gjort och smakat äkta hemlagad vaniljglass, vill man aldrig mer köpa glass från affären. När jag har vant mig vid hemlagad glass kan jag från köpeglass verkligen känna hur konstgjort glassen smakar, och ingredienslistan på paketet ser inte rolig ut
Förra sommaren gjorde jag oräkneliga varianter av frukt- och yoghurtglass vilka Vera älskade. Trots att jag lagar mycket mat så äger jag inte särskilt många köksapparater, som exempelvis en glassmaskin
En matbloggare som verkligen kan sin glass (och all annan matlagning) är Annika på Smaskens. nu. Och redan efter att ha provat endast ett recept, på drömlik (ok, dreamy låter bättre) mangoglass tror jag bestämt att hon dragit ner mig i glassträsket
Kläm ut vaniljyoghurtglassen ur plastmuggarna. Vispa grädden tjock vaniljsocker och strösocker. Vispa ned turkisk yoghurt, crème fraiche och honung eller lönnsirap i grädden
Vill ni köpa sockerfri yoghurtglass kan jag rekommendera "Yoghurtshoppen" i Gallerian. Yoghurtglassen åts över en promenad i kungsträdgården och gamla stan
Ingredienser Portioner. 4 250 g frysta jordgubbar 1 dl apelsinjuice 3 dl turkisk yoghurt 1 msk florsocker Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.