valnötter osv). Tillsätt fler nötter och lite honungoch häll försiktigt över resten av yoghurten. Vispa ihop yoghurtoch vaniljsocker och ev florsocker,
Häll upp yoghurt i skålar. Ringla över honung. Lägg i jordgubbar och strö över pinjenötter. 4 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt. 1 dl flytande honung
Vänta medvalnötterna. Jag blandar först ut jästen med vattnet som ska vara ljummet. Vill man översätta exempelvis Honung till volymmått (msk) så rekommenderar jag recepten
Häll upp matyoghurt i skålar. Ringla över honung. Lägg i jordgubbar och strö över pinjekärnor. 4 dl Arlaköket medelhavsinspireradmatyoghurt. 1 dl flytande honung
Gratinerad chèvre medvalnötterochhonung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
turkisk yoghurt som blandas med ekologiskt vaniljpulver eller vaniljextract. Vill tillägga med att köp inte den kanelen som finns i affären, den är fakekanel, som är cancerframkallande och ska inte ges till barn alls
Droppa över någon tesked honung per paprikahalva och peppra lätt. Några msk flytande honung. Dela var paprika till två halvor, kärna ur och skölj dem noga
Blanda under tiden ricotta med finhackade valnötter, honung, salt och peppar. Framförallt är de fyllda med massvis av fibrer vilka hjälper till att hålla magen under kontroll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.