Vi är ju, som ni nog redan vet, ganska svaga för wrapsmed olika fyllningar. Ner i en wrap med röran och toppa den med sallad, tomat, gurka, kokt ägg och hemmagroddad alfalfa, på med salt och peppar, och vips, så har man en matig lunch eller middag på under en halvtimme
Idag blev lunchen wrapsmed div tillbehör. Wrapsen är busenkla och lchf vänliga. Gillar man inte tonfisk hade det passat bra med grillad kyckling istället eller som den är och ha som sås
Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Wrapsmed quorn och curryröra (4 stycken). Wrapsmed quorn och curryröra (4 stycken)
Kryda med curry, salt och peppar. Lägg den i en burk med lock. Fördela röran på tortillabrödet tillsammans med grönsallatsbladet och rulla ihop vid lunch dags
Tonfiskröra. para el tesito. 1burk tonfisk i vatten 1-2 hackade kokta ägg 1/2 dl hackad persilja 1/2 hackad vårlök eller rödlök 2 krm grovmalen svartpeppar 1 krm salt
1 påse med sallad. Stek sojabitarna lätt på varje sida i ca 10 minuter så de får lite färg. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra
Och vad passar inte bättre att kombinera denna wrap med om inte Minutkyckling från Kronfågel. En wrap med kycklingcurry tackar man aldrig nej till, verkligen inte om wrapen i sig är glutenfri, proteinrik och kalorisnål
Krydda med salt och peppar, och gillar du kryddstark mat, så ha även i lite cayennekrydda. Hacka löken, och stek det sen i smör tills den fått lite färg
LCHF, Tonfiskröra . Tonfiskröra på tonfisk (i vatten den i olja ligger i solrosolja vilket är hälsomässigt bättre att undvika då oljan är mycket inflammatorisk för kroppen, alldeles för rik på omega-6)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.