Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Blanda ihop majonnäs, yoghurt, curry, mango chutney, purjolök, äppelbitar, salt och peppar
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Det var Hälsans Kök som stod bakom lunchen som var två olika wraps som jag båda slukade med glädje. Skär äpplet i bitar och tillsätt i juicen tillsammans med sockret
Veckans så otroligt goda pirog medsvamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. De går att äta kalla och har man en eld att tillgå värms de lätt med lite folie omkring
Min veggo-wrap smakade extra gott när jag läste den artikeln. Det var massor med nytt och spännande i den, men jag kastade om ingredienser och recept lite grann och gjorde min egen tolkning som vanligt
= wrapsmed pulled pork och coleslaw. Wraps. Tunnbrödsrulle med slökokad fläskkarré och vitkålssallad. Fräs lök, vitlök och morötter i ghee, lägg i botten av slökokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.