400 g fläskfilé. Börja med att fräs fläskfilen med lite olja eller margarin så att porerna täpps igen. Lägg filén i en ugnssäker form och ställ den sen i ungnen i 15 minuter
Här behöver det inte vara just fläskfilé, man kan ta kyckling, nötkött, lax etc. Här behöver det inte vara just fläskfilé, man kan ta kyckling, nötkött, lax etc
Låt fläskfilén rinna av från marinaden. Häll fläskfilé med sås över nudlarna och servera. Skär fläskfilén i strimlor och låt marinera i ca 30 min i kylskåp. Stek vitlök och fläskfilé under omrörning i 3 min. 400 g fläskfilé
680 g fläskfilé 350 g selleristjälkar 3 finskivade stora champinjoner 3 finskivade vitlöksklyftor 3 msk färsk ingefära, skuren i stavar 1 medelstor gul lök vitpeppar svartpeppar rapsolja till stekning. Börja med att skära fläskfilén i 5-6 cm långa bitar. 680 g fläskfilé 350 g selleristjälkar 3 finskivade stora champinjoner 3 finskivade vitlöksklyftor 3 msk färsk ingefära, skuren i stavar 1 medelstor gul lök vitpeppar svartpeppar rapsolja till stekning
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.