KinesiskWokadBiff med Lök samt Stekt ris. Marinad. KinesiskWokadbiff med Lök. vitlök, finhackad. Lägg köttet i påse - marinerasiminst två timmar helst över natten
Det här receptet fungerar lika bra med kyckling som med biff. Jag lagar en hel del thaimat. Vigillar den och tycker det smakar nästan som när man äter på thairesturang
Nu undrar ni varför jag skriver om allt detta, vad har det med den wokadebiffen att göra. Om köttet inte är färdiggrillat som jag gjorde så kan man ju steka det i stekpannan - biffarna och låta det svalna något innan man skivar upp det istrimlor och krydda med massor av nymald svartpeppar
Ansa och skär purjolök och paprikaistrimlor. Skala ingefäran och riv den. Skala och hacka vitlöken. Hetta upp hälften av smöret i en wok eller stor stekpanna
Wokadbiff med smak av chililimekoriander och kokos går till så här. Efter att ha snabbmarinerat den strimladebiffeni hackad inlagdkoriander, lime, chili, vitlök och olja, steks den på häftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.