På den tiden bakade jag knappt tårta alls och därav blev det aldrig att jag testade receptet. Har du en väldigt låg form kan du behöva klä den med bakplåtspapper runt om för att få höjd på den
Då jag saknar bilder på momenten har det aldrig blivit av att jag lagt upp det. Häll mjölken i en kastrull, dela vaniljstången på mitten och skrapa ur alla frön
Ta gärna upp degen på bakbordet och arbeta den lite extra så att den blir porös och ljus. (Tänk på att bearbeta smeten väl annars blir den svår att spritsa
Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt. Lemoncurd el hallonsylt , fritt val el kan man utesluta, jag hade lemoncurd på två och det var super gott,
Ännu ett amerikanskt recept kommer här för er att testa om ni vill, jag ber om ursäkt om ni tycker jag är lite av en ”one-trick poney” som inte gör något annat än amerikanskt, men det är något som ligger mig varmt om hjärtat – och kanske lika varmt om midjan USA är lite av [
Lägg dem på bakplåtsklädd plåt. Lägg vaniljkräm i en sträng mitt på längderna. Pensla kanterna med ägg och grädda på näst nedersta falsen i 225 grader i ca 10-15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.