White millet cheesecake
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 min Koktid: 80 min Portioner: 6-8
  • 2,5 dl havregryn
  • 2 dl kokosflingor, osötade
  • 2 msk kokosnöt olja
  • 1 nypa salt
  •  
  • Fyllning
  • 2 dl hirs, okokt
  • 400 ml kokosmjölk, eller 250 ml kokosgrädde
  • 2 dl kokosflingor, osötade
  • 1 dl agavesirap, eller annan sötningsmedel (ljus färg)
  • 3 msk kokosolja
  • ½ dl kokosmjöl
  • 2 tsk vaniljextrakt
  • Prep time: 20 min Cook time: 80 min Serves: 6-8
  • Ingredients
  •  
  • Crust
  • 1 cups of oatmeal
  • ½ cups coconut flakes, unsweetened
  • 2 tbsp coconut oil
  • 1 pinch of salt
  •  
  • Filling
  • 1 cups of millet, uncooked
  • 400 ml of coconut milk (1 can)/250 ml coconut cream
  • ¾ cup coconut flakes, unsweetened
  • ½ cup agave syrup, or other (light in color) sweeteners
  • 3 tbsp coconut oil
  • ¼ cup coconut flour
  • 2 tsp vanilla extract

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.