Jag kan tänka mig att en ganache skulle givet ett bättre resultat men fudgen blev pricken över i. Chocolate Ballerina CupcakeswithVanilla Cream Frosting and Peppermint Fudge
Place a good dollop of frosting on top of each cupcake with a palette kife or pipe the frosting. Fördela en rejäl klick av frostingen på varje cupcake med en sked, palett eller spritsa på med en tyll
Whisk sugar and eggs fluffy and almost white, melt the butter. These particular mint chocolatecupcakes are topped with the Swedish candy Marianne – but any type of mint chocolate candies will do
Whisk sugar and eggs fluffy and almost white, melt the butter. Add vanilla and cream. The cupcakes I used a regular chocolate cupcake recipe for, and the frosting recipe I found on this blog, although I added some more cream and rose water to mine, since I believed it was a little too thick before
Let the cupcakes cool completely in the refrigerator for a few minutes before you take them out. Here is the recipe for my vanilla muffins withraspberry/whitechocolate filling
Frosting. Spritsa på frostingen så du täcker chokladlagret. Frosting. Börja med att smälta den mörka chokladen, tag en gaffel och ringla lika många som antalet cupcakes i ett valfritt mönster på bakplåtspapper (ca 2 x 5 cm)
Beat in the vanilla, lemon zest and juice. Tangy Lemon CupcakeswithMeringues and Lemon Cream Cheese Frosting Tangly, sweet cupcakes filled with lemon curd and topped with a smooth lemon frosting and meringues
Jag vet inte vad det är, men det är som om det är meningen att man ska blanda just körsbär och mandel i en tårta och sedan täcka in den i en vit chokladfrosting
Mix all dry ingredients except the chocolate chips. Frost the cupcakes. The frosting is colored with raspberries, but can of course be colored with anything
ex sammetskaka - Red Velvet cake eller chokladkakor - chocolate chip cookies. I alla fall så bakade jag igår lite cupcakes tills dagens Alla Hjärtans Dag eller Vändag
ultimate chocolatefrosting,toppade med färska hallon . Vispa smöret krämigt till frostingen och sen sikta i kakao,florsocker och häll i resterande och vispa
Frosting. Vispa i smöret, några bitar i taget till det blir en slät frosting. (Om du vill kan du göra bottnarna dagen innan och täcka med plastfolie (låt stå ute) och frostingen samma dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.