Chokladpopcorn är inte bara bästa fredagsmyset eller lördagsgodiset för barnen, de kan också vara med och göra dem och de kommer vara stoltare än stoltast över att ha fixat sitt eget finurliga godis
Glöm micro-popcorn, inte alls nyttigt med alla konstiga ämnen utan kör dem kastrull. Visst kan man äta popcorn helt naturella endast med lite salt på, men det finns ju ingen gräns för smaksättning, där är det bara fantasin som vanligt sätter stopp för det hela
Ä. n. u. e. t. r. c. p. i. s. a. f. å. m. P. o. b. k. ä. j. v. d. l. w. g. y. h. S. ö. T. ”. E. x. D. M. K. V. R. J. A. L. O. C. N. Ö. H. I. 2. 1. 0. G. [. B. ]. d l
Allra godast blir de när man poppar dom på det traditionella sättet med olja i kastrull. Sedan rikligt med salt och gärna även en god smaksatt popcornkrydda på
Dock vaknade jag lite halvförkyld och får nog nöja mig med en promenad idag. Igår tipsade jag på instagram om supergoda caramell popcorn, lite jobbigt är det för de är verkligen beroendeframkallande
Enligt Mastio ska dessa popcorn passa fin, fint till glass, så planen var att äta glass toppade med popcorn till efterrätt igår, men precis som hon också skriver i boken var de sjukt goda och tog slut på ett litet ögonblick
Men man lyxar snabbt till dem med lite caramell, salt och ev lakristpulver om man gillar det. Pour over the popcorn, stir, and pour them out on a baking sheet and let them cool
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.