Skär kycklingeni små bitar och stek i massa smör. Skär paprikani små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Jag lagade en kycklinggrytamedpaprika och lök. Skär kycklingenistrimlor. Krydda med salt och peppar, lägg ipaprikan, löken och vitlöken och fräs litetill
Denna gången är minpaprikash gjord medkyckling. Den brukar göras med nöt, fläsk, kyckling eller helt vegetarisk och alla gör den på olika sätt beroende vilken del man kommer i från och traditioner som man har fått hemifrån
Kyckling på måndag funkar exakt lika bra som kyckling på fredag. Servera med kokt ris och sallad. Tillsätt lök och paprika och stek tills löken blivitgenomskinlig
Kyckling, chorizo, timjan, paprika, vitlök, grädde mmm. Jag hade egentligen tänkt göra enbart en kycklingsoppa men efter att jag hade benat ur kycklingen så tyckte jag inte att det blev så mycket kött av den
Fryst kycklinginnerfilé är en favorit. Servera med sallad och bröd, ris eller potatis. röd eller gul paprikacocktailtomatergul eller röd lökvitlöktomatpuréhönsbuljongolivoljahonungsaltpeppar grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.