Whiskykorv, potatissallad och Karossgården!
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kallt rimmat sidfläsk
  • 200 g kallt viltkött av framdelen, här användes hjortkött
  • 1 msk viltkrydda, vi använde Lynchburg Venison & Wild Game som bl.a innehåller Tennessee Whisky, vitlök, enbär, lavendel och grönpeppar
  • 1 rödlök 1 stänkare Jack Daniel´s burbon
  • 50 cm svinfjälster
  • 2 msk olja, ca
  • 20-25 minuter Använd dej gärna av köttermometer som ska visa
  • 70 grader när korven är genomstekt
  • Krämig potatissallad med västerbottenost
  • 3 kokta, kalla nypotatisar
  • ½-1 syrligt äpple
  • 1 stjälk blekselleri
  • 3 blomkålsbuketter
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ dl majonnäs
  • 1-2 dl riven västerbottenost (smaka dej fram hur du vill ha det)
  • salt och peppar
  • Rör samman gräddfil, crème fraiche, majonnäs och ost, smaka av med salt och peppar.
  • Blanda ner övriga ingredienser och låt salladen stå kallt till servering.
  • Ju längre den får stå ju mer mognar smaken från osten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.