Jag gjorde som jag berättade i kommentarerna till förra inlägget. skaffade mig och äldsta dottern en billigbiljetttillSpanien och våra goda vänner som bor utanför Marbella sedan ett par år tillbaka
Populära inlägg. Kantarellpasta med vitlök, grädde och persilja. Efter årets första svamprunda så kan ju inte gärna låta bli att svänga ihop en av de godaste pastarätter som finns
Apelsin, Whisky. Idag har jag både catering och affärsnätverksträff så jag passar på att kikain och tipsa om veckans drink redan nu, medan jag pustar ut efter dagens träningspass
Helgen tillbringades hemma hos oss och på Lördag kväll när jag skulle göra middag så bad jag Björn trolla ihop en Whisky Sour åt mig då det är absolut en av minafavoritdrinkar all time, den är både syrlig med en liten käftsmäll och söt med den härliga sockerkanten runt glaset som verkligen gör sigtillsin rätt där
Knyckte receptet rakt av från fredagens SvD, supergod paj med pecannötter, sirap, kanel och whiskey. Ioriginal recepet ska det vara bourbon, jag hade ingen hemma så det fickbli en skvätt Jura istället
Ingredients. ) boneless, skinlessfilets sole Kosher salt and freshly ground black pepper, to taste 1⁄2 cup flour 10 tbsp. finely chopped parsley 1⁄2 lemon, thinlyslicedcrosswise
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.