Passade på att koka fudge när jag hade en stund över. Som bas använde jag en burk kondenserad mjölk. Resultatet blev en fudge med kolasmak som smälter i munnen
Glad onsdags kväll. Hoppas att ni haft en givande dag när vi tickar av ännu en dag närmare julafton. Vi har lite smått kommit igång med våra julförberedelser här hemma
Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske
Till mitt dessertbord bakade jag allt själv, alltså var all godis hemmagjort. Dels för att jag ville testa lite olika nya recept och dels för att jag tycker att allt smakar bättre hemmabakat, utan konstiga tillsatser =)
Vissa säger 116 grader andra 125 grader, själv har jag gjort hellyckad fudge då smeten bara var uppe i 100 grader men klarade kulprovet, så jag tror inte att det är så viktigt men speciellt mycket exakthet här
Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.