My take on this genious dish is gluten free, using buckwheat flour which is known to be a blood-building food that can help clean and strengthen intestines and lower blood pressure
Det är inte alltid de har hjärtmusslor i min fiskdisk så jag tänkte att det gäller att passa på. Något annat som är fint är dessa små läckerheter från havet
Penne all’ arrabbiata. Penne all’ arrabbiata, 4-6 portioner. 2 st 500g förpackningar krossade tomater. 2½ tsk chiliflakes (minska mängden om man inte gillar stark mat). Koka i ca 20-30 minuter tills såsen blivit tjockare. 4 bananschalottenlökar 4 vitlöksklyftor 2 st. 2½ tsk chiliflakes (minska mängden om man inte gillar stark mat)
Penne all’ arrabbiata En lite längre variant för den som önskar. Penne all’ arrabbiata, 4-6 portioner. 2 st 500g förpackningar krossade tomater. 2½ tsk chiliflakes (minska mängden om man inte gillar stark mat). Koka i ca 20-30 minuter tills såsen blivit tjockare. Penne all’ arrabbiata, 4-6 portioner. 4 bananschalottenlökar 4 vitlöksklyftor 2 st 500g förpackningar krossade tomater. 2½ tsk chiliflakes (minska mängden om man inte gillar stark mat)
Visst, Alla hjärtans dag kanske är lite klyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusen men det är ju faktiskt kärlekens dag, lite mysigt är det ändå
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Det var trevligt att byta ut pastan mot gnocchi, det gick hem hos alla i familjen
Grädda mitt i ugnen i 200 ° i cirka 20 minuter. 2 ½ tsk bakpulver. 2 dl strösocker. 250 g färska jordgubbar i bitar. 200 g vit choklad. 200 g philadelphiaost
Dela receptet "Pasta alla Norma" med dina vänner Tweet Pin It Receptet postades i Huvudrätter, Pasta, Recept, Vardag och Basilika, Gul lök, Oregano, Tomat
Med tanke på att jag bott i Milano i mer än tre år nu så borde jag ju ha frossat i massa lombardiska specialiteter, men faktum är att jag knappt ätit några typiska milanesiska rätter alls under dessa år
”Seaweed. Alger kallas också havetssallad, men är betydligt rikare på nyttigheter än vanlig sallad. Tack vare otroliga hälsoegenskaper och en minimal miljöpåverkan har algerna blivit allt vanligare bland hälso- och matintresserade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.