Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Räkor är alltid uppskattat hemma hos oss vad man än gör med dom, så den här rätten från Jamie Oliver kunde ju inte bli annat än god
Blanda ner pastan i såsen och låt den gå klart där. Det är inte alltid fine-dining här i det Hoffmanska köket även om det kanske kan verka så på bilderna ibland
Skala stammarna och skiva tunt. Fördela hälften av fyllningen och hälften av såsen över. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen men korta koktiden med ett par minuter
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag. Blanda i mjölken i omgångar under oavbruten omrörning (använd gärna plastvisp)
Blanda försiktigt ner kvarg, lagrad ost och citronskal. Klart för ugnen. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, men korta koktiden med ett par minuter
Häll ner pastan och de skalade räkorna i skaldjurspannan. Skala och skiva löken. Servera med det samma med fattigmansparmesan, basilikagremolata eller kikärtscrumble
Blanda i pastan med spenaten och ge ett uppkok. Salta och peppra. 2 förpackningar fylld färsk pasta med till exempel med svamp. 1salt, nymalen svartpeppar. 1grön sallad. 1Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, låt spenaten koka med den sista minuten. Låt pastan och spenaten rinna av i ett durkslag, men spara 1 dl av pastavattnet till såsen. Vispa i mjölken, grädden och pastavattnet i omgångar och sjud ca 5 minuter. 1Häll pastan i en smord gratängform. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 minuter, eller tills pastan får fin färg och allt är genomvarmt. 1Garnera med riven parmesan, servera med grönsallad och citronklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.