Vitlöksmarinerad fläskfilé & vitlök- och örtsås
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 1 kg fläskfilé
  • Marinad
  • 4½ msk kinesisk soja
  • 4½ msk rapsolja
  • 5 krm vitlökspulver/5 vitlöksklyftor 2 krm svartpeppar
  • ¾ tsk salt
  • Vitlök- & örtsås
  • 4 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 100 g philadelphiaost vitlök/örter 11%
  • ½ dl matlagningsgrädde 15%
  • några droppar soja colour
  • 1 msk maizenaredning
  • Marinad
  • 4½ msk kinesisk soja
  • 4½ msk rapsolja (17 SP)
  • 5 krm vitlökspulver/5 vitlöksklyftor 2 krm svartpeppar
  • ¾ tsk salt
  • Vitlök- & örtsås
  • 4 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 100 g philadelphiaost vitlök/örter 11% (6 SP)
  • ½ dl matlagningsgrädde 15% (4 SP)
  • några droppar soja colour
  • 1 msk maizenaredning (1 SP)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.