Bakad vitkål med chili- och sojasmör, limemajonnäs och matvete
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portionerBas1kgvitkål2mskrapsolja0salt0svartpepparChili- ochsojasmör75gramMat & Baksmör2klyfta(or) vitlök , rivna1strödchili , finhackad2tskfärskingefära , finhackad2tskjapansksoja0,5tsklimesaftLimemajonnäs1dlmajonnäs0,5stlime , saftochzest0salt0svartpepparTopping2dlmatvete , kokt0,5dlrostadejordnötter , finhackade, gärnaävensaltade1stlime , iklyftor2stsalladslök(ar) , grovhackadeKöpreceptet
www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.