Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg stång med frö, grädde och socker i en kastrull och koka upp
Eftersom jag älskar skumtomtar och sett detta recept på flera andra bloggar trodde jag detta godis skulle vara något för mig – men det var det inte, way to sweet
Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att hacka vita chokladen och tranbären. Lägg mjöl, socker och margarin i en skål och tillsätt vitchokladen och tranbären
En favorit som det är säkrast att göra många av. Ingredienser. 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan 1 msk vitt portvin florsocker Gör så här
Fantastisk gott att komma in och värma sig med efter en timmes snöskottning. Som variation till den vanliga varma chokladen men glöm ej romen den gör verkligen sitt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.