Jag valde att dekorera med mer choklad,vissa blev med vitchokladoch resten med jordgubbs smak. Dessa praliner var inte de lättaste och göra speciellt då jag inte har speciella verktyg men de gick till slut
Enkelt och perfekt att förbereda och ha i kylen innan servering. 6 portioner. 200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färska hallon eller andra. - Läs hela inlägget här 6 portioner. 0,5 dl strösocker. 5 smulade havrekakor. 250 g färska hallon eller
glöm torra muffins. Dessa e så härliga ogoda. Tillsätt smör o rör ihop. Rör ihop 2 dl socker med 1 ägg och 1 tsk vatten. Grov hacka 150g vitchoklado rör ner. Tillsätt 2 dl mjöl ,1 tsk bakpulver o 1,5 tsk vaniljsocker. häll upp i formaro tillsätt 2 hallon i varje. Pudra m florsockerom du vill 10-12 st. 1 tsk bakpulver o. 1,5 tsk vaniljsocker
Eftersom det är alla hjärtans dag i dag så tänkte jag fixa lite gott till efterrätt så jag testar en cheescake, vi får väl se om det blir uppskattat eller ej
Resultatet blev en variant på Leilas New Yorkcheescake (som du hittar HÄR). Hittade billig creme cheese i närbutiken, hade pepparkakor kvar i skafferiet och en ekologiskcitron i kylskåpet
Smält smöret, krossa kexen. Blanda sen ihop kex & smör. Lägg sedan i en form med löstagbar botten. Blanda under tiden, ägg,socker, philadephiaost,gräddeoch gröp ur passionfrukternaoch blanda i
Eftersom jag älskar skumtomtaroch sett detta recept på flera andra bloggartrodde jag detta godis skulle vara något för mig – men det var det inte, way to sweet
gulor, sockerochvaniljsockeroch rör sedan i osten, rör samman till en smet. Vispa sedan upp grädden för sig, ganska ordentligt för den får inte vara för lös, och blanda sedan ner resten av smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.