4 4 blodapelsiner 1/2 dl pistagenötter 1/2 g saffran 1/2 msk vatten 3 msk honung (alt agavesirap för vegansk) Till garnering mynta Lägg till i inköpslistan
Skala med kniv så att du får bort allt det vita och skiva lite tunt så där. Tag 1 blodapelsin per person. Blanda 1 dl gräddfil med 1 tsk vaniljhonung (det har jag hemma men det har förmodligen inte du, no offense, så du tar lämpligen lite honung och lite vaniljpulver eller en dutt vaniljsocker istället, eller bara honung, så noga är det inte) och ringla över frukten
Glow Smoothie medblodapelsin, ingefära och honung (stort glas). Åt världens godaste frukost i helgen med egengjort bönsmör och solrospesto och julienneskuren morot och gurka
Det går naturligtvis också bra med juice från en färsk blodapelsin. Var noga med att frysa laxen i tre dygn innan du gravar den om du inte använder min favorit, Salmalaxen som klarar av att ätas rå direkt
Ännu ett tips från oss till er är att klicka ner en skopa sorbet i ett glas bubbel, med eller utan alkohol, det är verkligen supergott och ett extra festligt sätt att servera på
Skär av det yttersta skalet med en vass kniv eller en bra skalare och strimla det tunt. Skär bort det vita på apelsinerna med en vass kniv och släng det
Det absolut sista av julhelgens goda gravlax förvandlades med benäget bistånd av lite andra tillbehör till en riktigt läcker förrätt till nyårsmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.