Smaka av medvitlökoch salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också
Ihop med lite vitlöksbröd är det en fulländad avslutning på en dag ute i friska luften. Medans det puttrar så skär man laxen i hyffsat stora bitar/kuber och skalar räkorna
På bilden ser ni en enkel pasta medräkor som är kryddad med bland annat vitlökoch citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes ochvitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.