) Fram med tårtan och de chokladdekorationerna jag hade â€på vänt†i kylen. Bred smeten över browniebottenoch slå formen HÅRT i bänken några gånger tills du inte ser bubblor som kommer till ytan och går sönder
Vit chokladmousse. Tänk att choklad kan vara så gott och vad mycket man kan göra med det. Dels blir den himla himla god men också så vacker att titta på med de olika lagren
Jag har också frystorkade hallon ochvita chokladpärlor på tårtan. I botten gömmer sig en glutenfri brownie som är toppad med ett lager av hallonpannacotta, och sen har jag i en större form hällt chokladmousse över alltihop, så det är först när man skär i tårtan som man upptäcker att det finns lager av brownie och pannacotta inne i
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Garnera enligt bilden med färska hallon ochvit choklad eller efter eget tycke och smak. Vit choklad. Smöra och bröa en form med avtagbara kanter med kokos
Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Tillsätt vaniljsocker, salt och vetemjöl, och avsluta med att röra ner äggen i smeten. (Om jag nu får låta lite nöjd med mig själv så här framåt kvällskvisten denna måndag
Vit chokladkladdkaka med hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vit kladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Vispa ihop florsocker, äggvitaoch ättika. Vit chokladmousse. Ta fram glasen med moussen. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvit chokladmousse
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vit choklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.