Vänd ner all hackad choklad. Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar. Lägg dessertskedsstora klickar av smeten på en plåt med bakplåtspapper
Och det blev lite mjuksega cookiesmed daim och vitchoklad. Hacka chokladen och rör ner i degen. 150 g smör2 dl muscavadosocker1 dl strösocker1 ägg4 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker1 tsk salt1 tsk bikarbonat100 g daim100 g vitchokladRör smör och socker smidigt
dock inte att äta rent så som man kan göra med en kaka Marabou mjölkchoklad, men vitchoklad tycker jag är oerhört tacksamt i bakverk och så är det snyggt också
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vitachokladknappar
Men den här gången hade jag i vitchoklad, pistagenötter och torkade svarta vinbär. Vänd sedan ner chokladen, vinbären och nötterna i smeten med hjälp av en slickepot
Här kommer ett recept på en riktig pralintårta medvitchoklad och karamelliserade pekannötter. Tårtbottnarna med banan gör tårtan riktig saftig och det är inget extra socker i ganachen förutom den vitachokladen så tårtan kändes lagom söt
Tillsätt nötterna, bären och chokladen. Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Chocolat chip cookiesmedvitchoklad. Fick receptet av min amerikanska vän och har varierat dem genom ljusa kakor med mörka chokladbitar till choklad kakor medvitchoklad
Chocolate chip cookiesmedvitchoklad och cashewnötter. De är knapriga runt om och mjuka in mot mitten… De har en lätt kolasmak, och där till adderade jag vitchoklad och salta cashewnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.