Krydda med chili, oreganooch rejält med flingsalt. Lägg upp på en tallrik, häll smöroljan från stekpannan över och garnera med Cocktailtomat och Persilja
Öl är en vanlig ingrediens i chili, men jag hade aldrig tidigare lagat chili med porter. hand i hand med att våra vardagarna mer eller mindre står och faller på god framförhållning och middagsförberedelser
Låt dig inte skrämmas av chipotlen, det är en relativt mild chili, och jag använde endast en och då blev det bara lite starkt, vill du ha mer hetta, ta två
4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det står ganska ofta på menyn här hemma hos oss, med lite olika variationer och kryddblandningar. Jag tycker inte man ska låsa sig vid vad det står på kryddburken, utan i stället läsa på innehållsförteckningen, och försöka föreställa sig vad det kan passa till
), men jag hade även en skål på sidan, för det är gott med mycket gräddfil till. långkokt högrev med vitlök, mörk choklad och mörkt öl blir en mumsig chili
En enkel salsa som denna piffar upp det mesta, eller kan till ochmed göra hela rätten. Jag serverade den här med grillade gambones, spanska jätteräkor, men salsan passar lika bra till kyckling, fläskkött, fisk eller annat kött
Gör en fördeg genom att blanda vetekross, vetemjöl och jäst, kryddor och vatten2. Tillsätt den rivna potatisen, oljan, saltet och grahamsmjölet och bearbeta degen4. Forma 2 bröd och låt jäsa i brödkorgar eller i mjölade handdukar i skålar6. Prova även med att skålla 1 dl grahamsmjöl med 1 dl kokande vatten som tillförs degen DAG 2 10 g jäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.