Vinnordic, GastroNord och Bocuse d´Or med Tommy Myllymäki på Stockholmsmässan 6-9 maj 2014
Vardag med Nordefors
Vardag med Nordefors
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 timmar och
  • och
  • 35 minuter till
  • 14 personer Huvud
  • 90 grisfötter
  • 300 meter fjälster
  • 30 liter grisblod
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT
  • FISK
  • KÖTT

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.