Som ett led imittÅretskock-bloggandefick jag prova ÅK-creme fraichen skapad av förra åretsvinnare Tomas Diedrichsen och den har smak av rostad vitlök och timjan
Nu blev det ingensemifinalplats för mig, men det blev ett lite extra lyxigt gösrecept, med inspration från skogen och sjön vid stugan, som kan passa till en god helgmiddag
Härom veckan satte jag morgonkaffet i halsen när jag fick ett mail från ÅretsKock. Jag trodde det var ett skämt, ett massmail, ett spam, en reklamgrej…ja, jag trodde först inte på det
Snittar på fryst gurka - Åretskocks Creme Fraiche med ingefära & chili - löjrom - piplök - harsyraNu iaugusti är ett bra tillfälle att ses efter sommaren, det är många som ställer till fest - kanske en kräftskiva
Sitter och lyssnar på mattrender på Arlas pressfrukost på ÅretsKock. Ett stort antal kockar från norr till söder i landet har intervjuats om trender i köken
De båda korvarna stektes på och serverades med litepotatismos och en jury om fem vuxna och ett par småttingar utsåg ganska enhälligtDiedrichsens lammkrov till den smakmässigavinnaren
ViÅretskock-bloggare följer honom vidare på hans resa detta år och vi hoppas på fler tillfällen. Han har pluggat hårt, läst tjocka franska matbibeln (som jag glömt namnet på men definitivt ska skaffa), jobbat stenhårt och arbetat med andra stjärnkockari allt från NY tillParis
Husmor Lisasmobilkamera är för tillfällettrasig efter tuff behandlingi skolköket så de finabilderna på maten är tagna av minÅretskock-bloggar-kollegaKaroline Nordefors
Varje år lanserar Arla en årets gourmet-crème fraichei samarbete med vinnaren av förra Åretskock. Det är sjunde året i rad som vinnarenitävlingen får uppdraget att skapa sin egen smakvariant
Alla rätter iÅretskockinspirerademig. Men den här rätten är ändå väldigtspeciell för mig. Fredrik Lagberg på vackra Görvälns slott, blev Folkets favorit med den här vackra rätten
Från och med imorgon och hela året framöver kan ni läsa om Åretskock på Husmorsbloggen. Tänk vilken spännande resa att få följa dessa fantastiskthängivnamatpersonligheter hela året
TävlingenÅrets Unga Kock – Concours International des Jeunes Chefs Rôtisseurs avgjord. Tre köksdomare och nio smakdomare från världen över bedömde alla kockars trerättersmenyer strikt anonymt
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Nu börjar året lida mot sitt slut och jag har kikatigenomstatistik för årets alla inlägg och recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.