Nuär vi tillbaka i vardagenigen och så här års använder jag min CrockPotenormt mycket. Det är så skönt att bara stoppa ner alla ingredienser i grytan och så tillagar sig maten själv
Under vintern har det blivit mycket soppa som serverats, men det känner vi inte alls för vid dennatiden på året, även om det inte riktigt känns som någon högsommar än (just som jag skriver detta så börjar det falla droppar av modell XL utanför fönstret
Det bästa med denna typ av bollar är att man känner sig. Jag var på presseventet och smakade på dessa tårtor och enav de som jag gillade mest var en tårta som smakade kardemumma
Det härärden bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Ät som denär till pasta av valfri sort (vanlig, fullkorn, bönpasta, svarvad zucchini) eller vill man lyxa till det häller man i en burk creme fraiche paprika/chili innan servering
Skär upp köttet i lagom grytbitar och lägg över i Crockpoten. -) Det ärverkligen superbra att kunna slänga in maten i den på morgonen och på eftermiddagen så har man himmelskt ljuvligt gott mört kött att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.