Efter Österstad. Här tuffade det ändå på bra. Jag skulle ner till cykelhandlaren för att få chims monterade i mina bromsar samt spana på cross - handtag
Meny. Rökt vildandsbröst med dill och bakad tomat. -. Djungelgurka med yoghurt- & myntadipp. Tartar på älgytterår med auberginmarmelad, friterad rotselleri, persiljeemulsion och syltad rödlök
När jag var barn brukade mamma göra vingelé till finare middagar. En dessert som hon t o m bjöd nykterister på - för på den här tiden (70-tal) pratade man inte om sådant som nyktra alkoholister, å andra sidan är jag övertygad om att just dessa gäster inte hade alkoholproblem utan valt bort alkoholen av andra skäl
Lägg gelatinbladen i kallt vatten 10 minuter. Hetta upp vin, sherry och fruktspad. Krama ur så mycket vatten som möjligt ur gelatinet och låt det smälta i vätskan
Rabarber- & vingelé – saften av härligt späda rabarber kombinerat med toskanskt vin santo. Nu har äntligen rabarbern kommit upp och då är det dags att prova läckra rabarberrecept
Sätt ugnen på 190°. Skala rabarbern om det behövs och skär den i 2-3 centimeter stora bitar Lägg bitarna i en stor ugnssäker form, 20x30x5 centimeter blir perfekt
1. Gelé. Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter. Värm 1/2 dl av vinet. Ta kastrullen från värmen och lägg i gelatinet och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.