Vinblad fyllda med ris och (veg) köttfärs
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Blandning 1
  • 250 g vinblad (Sköj i varmt vatten några gånger)
  • 500 g Kortkornigt ris
  • 250 g medium fet köttfärs
  • eller veg köttfärs
  • 1-2 finhackade lökar
  • 1-2 pressade vitlökar
  • 1 msk tomatpure
  • 2 msk granatäppel koncentrat eller citron juice
  • 2 msk margarin eller olivolja 1 msk torkad mynta
  • 1 tsk 7 kryddor
  • 1 tsk malen kummin
  • 1 knippe hackad persilja
  • Salt efter smak
  • Blandning 2
  • 250 g vindruvsblad
  • 500 g kortkorningt ris 500g finhackad lök
  • 1 knippe persilja
  • 1 msk mynta
  • 2 tsk malen svartpeppar
  • 3 tsk malen kryddpeppar
  • 10 g sultan russin
  • 60 g pinjenötter
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk salt
  • 2 1/2 dl olivolja
  • 1 l vatten
  • 2 msk citron juice

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.