Jag har svårt för de riktigt rosafärgade rosévinernaoch har kommit på att jag gillar de som har en svagare rosa färg, ja nästan lite rostfärgad ton istället, precis som detta vin
Vinernaoch maten till vårens buffé. Gravlax- och äppelröra på salladsbädd. Lättlagat och gott där allt kan vara förberett och bara läggas upp inför servering
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Rött vin, apelsinjuice och lite vintriga kryddor skapar en magisk blandning. Fredagsdrinken är en Vin Chaud som är en av världens mysigaste, bästa, mest värmande drinken för höstiga ruggkvällar likväl som vintervita iskalla nätter
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
-) Jag får skylla på att jag varit på kurs tors-fre denna veckan, en Photoshop kurs. Vinet kommer ifrån Chile och heter Amplus Cabernet Sauvignon Carmenere
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.