Viltpaté med päronlingonsalsa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök, i bitar
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 100 g trattkantareller, förvällda
  • 1 msk smör
  • 450 g älg- eller rådjurfärs
  • 100 g bakad leverpastej
  • 2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 1 1/2 tsk timjan
  • 100 g bacon, tärnat
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 päron
  • 1 dl lingon
  • 1 dl vit sirap
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.