Perfekt att köra köttfria dagar hemma. Du får i dig mer grönt, är snäll mot miljön och den där tunga känslan i magsäcken finns inte där när man kör på lite mer vegetariskt
Sätt ugnen på 200 grader. Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare. Häll i det smälta margarinet och kör till en smulig deg
Vilken soppa. Corn chowder eller majssoppa är soppan jag syftar på. En snabb, god och prisvärd soppa som lätt kan göras även av den som inte är så "köksvan"
Mild och fyllig. Den här soppan har vad som krävs av en soppa när januarikylan har slagit till. Dessutom bryter sältan i bacon och parmesan fint mot den lena smaken
Det här inlägget kommer överösas med positiva kommentarer för igår blev det onsdagspasta som heter duga Jag bjöd mamma och pappa på pasta, eftersom jag är gräsänkling några dagar
Förra veckan bestämde jag mig för att ha en dag i veckan när jag äter vegetariskt. Det ger mig möjlighet att vidga mina vyer i köket, det är bra för miljön och det är bra för min kropp
Fortfarande sliten efter broders 40-årskalajs i lördags. Träningsvärk efter femkamp, ömma fötter efter dans halva natten på hårt klinkergolv och ett gäng blåmärken här och var som jag inte vet hur de kom dit
Nu har jag varit och handlat och bunkrat upp med en massa frukt och grönsaker. Jag har som sagt fått svar på vad jag ska äta enligt min genetiska kroppsuppsättning och vad jag behöver för motion
Det här är en rätt vi brukar ha på vår restaurangmeny på jobbet som jag bara måste tipsa er om , en riktigt lyxig rotfruktslasagne med en sås som smakar av senap
Denna vecka inföll den vegetariska middagen på en onsdag – jag gjorde kikärtsbiffar. Som ni kan se på bilden blev det dock mer ”kikärtsbollar”, men det låter inte lika aptitretande tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.