Det här inlägget kommer överösas med positiva kommentarer för igår blev det onsdagspasta som heter duga Jag bjöd mamma och pappa på pasta, eftersom jag är gräsänkling några dagar
Detta beror givetvis på att makrill bara är i säsong under maj till oktober. Det är höstmakrill som är så god at servera inkokt, med dillsås och potatis
Det här var verkligen en rätt som hamnade på favvo-listan. Jag är fullt medveten om att det här inlägget haglar med positiva kommentarer, och ni undrar säkert om det inte finns nåt negativt
Häll i det smälta margarinet och kör till en smulig deg. Sätt ugnen på 200 grader. Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Vilken soppa. Corn chowder eller majssoppa är soppan jag syftar på. En snabb, god och prisvärd soppa som lätt kan göras även av den som inte är så "köksvan"
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.