Vildsvinschili med choklad, jalapeño och gurksalsa
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl farinsocker
  • 5 st krossade enbär
  • 1 dl espressokaffe , eller 2 dl starkt bryggkaffe
  • 100 gram mörk choklad , hackad
  • 1 salt och peppar
  • 2 st limefrukter , saften
  • 4 st vitlöksklyfta(or) , skivade
  • 3 st Schalottenlök(ar) , hackade
  • 800 gram fransyska , eller ytterlår
  • 1 st jalapeño , gärna ugnsrostad i 200 grader i 10 minuter
  • 400 gram krossade tomater , eller färska, hackade tomater
  • 2 flaska(or) Öl , (à 33 cl)
  • 1 st lime , saften
  • 1 nypa(or) strösocker
  • 1 salt
  • 1 st gurka , skalad och grovhackad
  • 1 st knipplök , med stjälk, i tunna ringar
  • 0.5 st spansk peppar , finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.