Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Alltså jagärkär i två brödlimpor. om jag tror på det. jag har förälskat mig i brödlimpor. två härliga skapelser som ligger på köksbänken och vilar efter sin tid i ugnen
Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarna som reglerar detta genom att påverkapå alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen på området, som då också nästan alltid är vinklad
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig. Zoega’s är så mycket godare än det bryggkaffe som finns att köpa på Grekiska och Turkiska affärer, så det åker alltid med några paket i väskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.