Ångade springrolls ”sous vide” är resultatet av en särskilt tursam kväll. Utöver med två olika sorters kött, fylls våra springrolls med krispig strimlad kålrot och grönkål
Vårrullar går ju att göra på alla möjliga vis - fritera, steka eller bara rulla ihop. Den sistnämnda varianten är färska vietnamesiska vårrullar som ni hittar recept på HÄR
Jag är dock så himla imponerad av min kropp, när jag blev förkyld för några år sedan blev jag sängliggandes i veckor och idag är jag redan ute och kan springa en lugn löprunda
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
. Ok, det här är långt ifrån en soppa som får kalla sig genuint vietnamesisk. Det är istället en soppa som jag lagat med den äkta vietnamesiska soppan i minnet (från favoritrestaurangen i Malmö) och efter bästa förmåga försökt efterlikna soppan jag äter nästan varje gång jag är i Malmö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.