Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar. Lägg på tunnt skivad rödlök färska tomater och blandad sallad
Läggägg, ansjovis på mackan och toppa med ricottakrämen. Lägg på ett salladsblad. I helgen MC-campade vi i Köpingsvik på Öland för första gången och det var en upplevelse kan jag säga
Vispa ihop ägg, senap o, peppar. Sen rotade jag fram lite torskrygg från frysen som jag dubbelpanerade och stekte i mycket smör och vips så var matlådan för morgondagen fixad
Vilken händelserik helg det har varit. Ni kan även följa mig på Instagram där mitt användarnamn är tastyhealth och där jag lägger ut bilder på min mat, träning och lite recept
Vispaäggvitorna. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Grovriv osten och hacka äggen i småbitar. Tag kastrullen av värmen och rör ner ägg och ost. Tillsätt makaroner, 1 tsk salt, och pressa i vitlöken. 1-2 klyftor vitlök. 3 ägg (hårdkokta)
(Jag hade inga oliver eller fetaost hemma men det är mitt eget tillägg som jag tänker antingen blir gott att strö över vid servering, eller nu innan ugnen
Vädret här på ön är riktigt aprilväder, ena dagen strålande sol och varma vindar. Nu till veckan matlådor som blev en hel ugnsbakad ägg & baconrulle som jag fyllt med krämig ost och jalapeno, rullat ihop och sedan gratinerat i ugn en stund till
En vitchokladmousse är äggvitan och den gjorde jag med. Jag hittade ett recept som jag tog en skärmdump på i telefonen för att göra senare så tyvärr kommer jag inte ihåg vart jag fått det ifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.