Pågen Stenugnsbakad Baguette & Pågen Stenugnsbakad Ciabatta. Herrejisses så mycket bröd vi ätit… Är med i Pågens brödpanel så då måste man leva på bröd mellanåt
Till lunch ätervi oftast nån form av kött, varierar mellan lamm, fågel, nöt, fläsk eller vilt. Men jag tänkte dela med mig av hur en matdag sett ut hos mig och Lennart nu i vinter
Andra godsaker vi ätit var ex min systers parmarullar på salladsbädd med chili och vit choklad. Lite lammkött, vitlöksmarinerade kronärtskockor, krustader med jordärskockspure och räkor och annat smått och gott
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten viäter
Det blev verkligen supersmarrigt, varför äter man rödkål så sällan. Mich kom på att det blivit lite tradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.