När svampen fått färg, blanda bulgur medauberginen och svampen. Smula sönder fetaosten med en gaffel, bland med yoghurten, smaksätt med limesaft, salt & svartpeppar
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Det ger en riktigt läcker maträtt som blir extra god med en krispig sallad på sidan om
Just nu är skogen helt belamrad av Karl-Johansvamp och andra goda soppar, vad är då godare än en pasta med mängder av grädde, parmesanost och vitlök för att göra av med lite av den, ett glas rött vid sidan skadar inte heller
Igår blev det en aubergine och okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.