Rör ut jästen med lite degspad. (arbeta ut brödkakorna med händerna eller kavel). Av det här enkla receptet får du ut 4 st riktigt saftiga och goda vetekakor
Nu frodas de röda bären i landen och det är dags att fylla på medjordgubbssylt i frysen. Det är märkligt hur barn klarar det här med hög feber oförskämt bra
Mosa lätt med potatisstöt eller stavmixer. Nu är ju förstås smaken olika hos folk och fä men enligt mig är den absolut godaste jordgubbssylten den som är kallrörd
Nu är det ju verkligen jordgubbssäsong och det är ju så galet gott med hemkokt sylt. Jag använde mig av färdigt syltsocker med principen lika mycket bär som socker
Hennes recept verkar vara borta med vinden, om det någonsin fanns något. Själv föredrar jag säkrare utdelning av min arbetsinsats och att kunna upprepa proceduren med liknande resultat, så här är min tolkning av hennes recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.