Veras veganska jordgubbs- & kokoscupcakes
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 st Frosting
  • 8 dl (2 burkar) ekologisk kokosmjölk (inte light)
  • 0,6 dl + 2 msk agarflakes
  • 1 dl ljus agavesirap
  • 2 1/4 dl mixade jordgubbar, färska eller frysta
  • några droppar färskpressad rödbetsjuice (från en riven rödbeta)
  • en nypa himalaya salt
  • Cupcakes
  • 4 dl + 2 msk siktat dinkelmjöl
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • ¾ tsk bikarbonat
  • 3 dl riven kokos
  • 1 st nektarin, persika eller apelsin
  • 2,4 dl lönnsirap
  • 0,9 dl extra virgin olivolja
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • ½ tsk himalaya salt
  • 1 tsk vaniljpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.