Har varit ledig idag och det har varit så skönt. Är bara ledig två av sexton dagar (nej, det är nog inte lagligt) under en 2 ½ veckas period nu så när de väl kommer är de himla välkomna för det är ju så mkt annat än bara jobba man måste hinna med ju, träna, träffa kompisar, tvätta, städa, greja och pyssla
Vi funderar en stund på var en liknande restaurang skulle kunna ligga i Malmö, och kommer fram till att det är ganska mycket bakficka över Östra Förstadsgatan
Matfoto på brun och gul mat blir sällan kul men det här blev så förbannat gott. Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Därav namnet “ganska lyxig”. Denna laxgryta med räkor, först publicerad 2014 i Vasabladet och sedan i min bok Malins nya mat 2015, är ett av mina mest uppskattade middagsrecept
miab72. Ser gott ut. -). Originally posted on I gott sällskap. Det jäser bra när det är varmt, det märks. Faktiskt kan jag börja tro att jag borde ha bröd som jäser på lite varmare ställe än bara på köksbänken
Salsa. 1-2 mogen tomat1/2 röd paprikasaften av 1 lime1 msk olivolja1/2 tsk salt typ1/2 liten gul lök1/2 röd chillinypa socker+Wokade grönsaker+Rostade valnötter+HalloumiMixa ihop salsan
Det här blev en ganska kort recension men jag kommer verkligen inte på fler saker att skriva. Hamburgaren i sig är okej, i ungefär samma klass som Sibylla, kanske snäppet bättre
Många har säkert, precis som jag, tittat på matlagningstävlingar typ Masterchef USA. En av utmaningarna är att tillaga pocherade ägg (even kallade förlorade ägg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.