Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Smaka av med svartpeppar. Tillsätt bambuskott, strimlad purjolök, svampoch hackad vitlök i oljan. Tillsätt vatten, fisksås, ostronsås, buljong och ingefära
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Krämig polenta med lök, svampoch rosmarin. Skala vitlöken och krossa den med knivbladet. Men ger du den bara tillräckligt med kärlek under tillagningen så ska du se att den kommer ge dig samma kärlek tillbaka när du äter den
Ersätt mjölk, grädde och yoghurt med t ex ris-, havre-. Servera grytan med ris. Skala och finhacka. Prova gärna med andra grönsaker också, som paprika,
Fräs köttet i omgångar, blanda ner grönsakerna och i med vatten, buljongtärning och koka upp. Eftersom det är svamp i, och ingen i min familj äter det utom jag, gjorde jag en annan variant till dem
Testade göra en ny variant av vegetariskabiffar/burgare igår. Oftast brukar jag göra dem med bönor eller linser men här blev det bara morötter och potatis med en mild kryddning av salt, peppar och citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.