En smakrik vegetarisk pasta. Koka spaghettin al dente i rikligt med saltat vatten. Här har jag använt mitt vanliga recept på carbonara och ersatt bacon med soltorkad tomat och oliver
En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, men ren balsam för själen. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
Vegetariskt behöver inte vara så komplicerat, men ibland känns det så. spaghetti. Det blir nästan som köttfärssås så barnen tänker inte på att det är vegetariskt
Strimla halloumin och stek den gyllene. Hacka sedan upp lök som du steker i rapsolja i en panna tills den blir mjuk och fin, tillsätt då oatlyn och låt puttra några minuter
400 g spaghetti 4 äggulor 200 g pancetta 30 g pecorinoost, finriven 30 g parmesanost, finriven (gärna lagrad minst 16 månader) svartpeppar, nymalen salt
Nu hörrni ska ni få recept på en riktigt smarrig vegetariskcarbonara. Lyxig vegetariskcarbonara. Har lagt upp ett recept på detta innan när jag använde champinjoner istället för bacon men denna gång använde jag eldorados vego bacon och jag förstår verkligen hypen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.