Vegetarisk chili
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bönchili enligt Jonas Borssén och fröken Dill, 4 port
  • 2 dl svarta bönor, blötlagda och kokta
  • 2 dl pintobönor, blötlagda och kokta
  • 2 dl röda pintobönor, blötlagda och kokta
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor, skalade och finhackade
  • 2 stjälkar blekselleri, finhackade
  • 1 röd paprika
  • 1 msk chilipulver (inte chilipeppar, det blir galet starkt!)
  • 1/2-1 msk Santa Maria chipotlepasta (smaka av, den är stark... och underbar)
  • 1 tsk spiskummin, helst hel rostad och mortlad
  • 1 msk oregano
  • 6 dl kycklingbuljong eller grönsaksbuljong
  • smakneutral rapsolja att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.